Bio-Kult

U heeft de term goede bacteriën vast regelmatig gehoord en daar bedoelt men dan probiotica mee. De Bio-Kult probiotica bestaan uit micro-organismen die je gezondheid ondersteunen en die als aanvulling op de al bestaande micro-organismen in het maag-darmkanaal fungeren.
We can't find products matching the selection.

Bio-Kult: goede bacteriën voor een gezonde darmwerking

U heeft de term goede bacteriën vast regelmatig gehoord en daar bedoelt men dan probiotica mee. De Bio-Kult probiotica bestaan uit micro-organismen die je gezondheid ondersteunen en die als aanvulling op de al bestaande micro-organismen in het maag-darmkanaal fungeren. Daar dragen ze bij aan de energiehuishouding, aan het functioneren van het spijsverteringsstelsel, het immuunsysteem en de hersenfuncties. Een gezonde hoeveelheid probiotica is dus goed voor u.

De probiotica van Bio-Kult

Als u op zoek bent naar een probioticum voor uzelf, dan heeft Bio-Kult een aantal opties voor u. Zo is er Bio-Kult Pro Cyan, een probioticamix met een drievoudige werking. Het bevat 2 bacteriestammen, cranberry en vitamine A. Er is ook de Bio-Kult Infantis, specifiek bedoeld voor kinderen. Bio-Kult Candea bevat 7 bacteriestammen, grapefruitpit extract en knoflook. Als laatste kunt u kiezen voor Bio-Kult Regular, met 14 probiotica stammen.

Als onderdeel van een gezonde voeding

Met de Bio-Kult probiotica kunt u uw maag- en darmfuncties reguleren. U gebruikt organismen die al in het lichaam aanwezig zijn en vult die extra aan. Bio-Kult verzorgt al een perfecte dosering voor u en het is niet nodig om die aan te vullen. Als u de aangegeven hoeveelheid gebruikt en gezond eet, dan komt de werking van uw darmen met deze probiotica vast weer terug. En aangezien u daar een natuurlijk middel voor gebruikt, is het als u zich aan de aanwijzingen houdt ook volledig veilig.

De goede bacteriën van Bio-Kult

Door je lichamelijke functies indien nodig te ondersteunen met een probioticum van Bio-Kult zorgt u ervoor dat u altijd voldoende energie heeft, dat u zich goed kunt concentreren, dat uw spijsvertering optimaal werkt en dat uw immuunsysteem goed kan werken. U voelt zich beter, gezonder en de balans van alle micro-organismen in uw maag-darmkanaal wordt weer hersteld.

Copyright © 202 Vehgro. All rights reserved.