Capillum Amove

Bent u op zoek naar een natuurlijk product waarmee u gemakkelijk onthaart zonder dat u daarvoor met scheermesjes of waxstrips in de weer moet? Dan is de ontharingscrème van Capillium Amove een uitstekende optie.
We can't find products matching the selection.

Natuurlijk ontharen kan met de Capillium Amove ontharingscrème

Bent u op zoek naar een natuurlijk product waarmee u gemakkelijk onthaart zonder dat u daarvoor met scheermesjes of waxstrips in de weer moet? Dan is de ontharingscrème van Capillium Amove een uitstekende optie. Deze ontharingscrème van Arte Fiore brengt u simpelweg aan op het stuk huid dat u wilt ontharen, u laat het enkele minuten intrekken en vervolgens wast u het weer af in de douche. Het resultaat is een zachte, verzorgde en haarloze huid.

Voor het ontharen van verschillende lichaamsdelen

Capillium Amove is een ideale ontharingscrème voor de bikinilijn, voor de benen, de oksels en rug. Arte Fiori biedt verschillende producten aan, zoals een standaard ontharingscrème, een ontharingscrème met tijm en een ontharingscrème met aloe vera. Er is ook een ontharingscrème speciaal voor sporters. De spatel om het aan te brengen wordt bijgeleverd.

Zacht en verzorgend voor de huid

Omdat het een natuurlijk product is, is dit ook de beste ontharingscrème voor mensen met een gevoelige huid. Het is een bijzonder vriendelijke en zachte manier om uw lichaam tijdelijk van ongewenst haar te ontdoen. Bent u op zoek naar de beste ontharingscrème, dan zijn de producten van Capillum Amove zeker de moeite van het proberen waard.

Copyright © 202 Vehgro. All rights reserved.