Denttabs

Denttabs zijn tandpasta tabletten waarmee u elke dag uw tanden kunt poetsen zonder dat u daarvoor tandpasta en een tandenborstel bij de hand moet hebben. In het lichte en praktische doosje bevinden zich 125 tandpasta tabletten met fluoride die u op elk moment kunt gebruiken voor het reinigen en verzorgen van uw tanden.
We can't find products matching the selection.

Overal uw tanden poetsen met Denttabs

Denttabs zijn tandpasta tabletten waarmee u elke dag uw tanden kunt poetsen zonder dat u daarvoor tandpasta en een tandenborstel bij de hand moet hebben. In het lichte en praktische doosje bevinden zich 125 tandpasta tabletten met fluoride die u op elk moment kunt gebruiken voor het reinigen en verzorgen van uw tanden. Dat is bijzonder handig als u op reis gaat, als u er altijd verzorgd uit moet zien of als u van schone tanden houdt.

Twee verschillende opties

Er worden Denttabs met fluoride aangeboden en Denttabs zonder fluoride. Volgens tandartsen en mondhygiënisten zijn deze tabs ideaal voor een optimale mondhygiëne. Ze bevatten stevia en plantaardige tandpasta dus u verzorgt uw tanden ook met een natuurlijk middel. Denttabs zijn de beste tandpasta tabletten als u op zakenreis gaat, als u op elk moment van de dag de mogelijkheid wilt hebben om uw tanden te reinigen of als u uw vloeibare tandpasta bent vergeten.

Maak korte metten met slechte adem

Roken, kruidig eten, een uitgebreide zakenlunch of een pittige worst op het brood; er zijn voldoende situaties waarin u uw slechte adem kwijt wilt. Investeer in een potje Denttabs en u bent op elke situatie voorbereid en heeft u altijd een handige tandenborstel op zak.

Copyright © 202 Vehgro. All rights reserved.