Sat-Isabgol

Bent u op zoek naar een natuurlijke manier om meer vezels aan uw dagelijkse voeding toe te voegen, dan zijn de Psyllium Husk vezels van Sat Isabgol een uitstekende manier om dat te doen. Deze vezels zorgen niet alleen voor een gebalanceerde voeding, maar ook voor een goede stoelgang en als ondersteuning bij het afvallen.
We can't find products matching the selection.

Sat Isabgol Psyllium Husk: natuurlijke bron van vezels

Bent u op zoek naar een natuurlijke manier om meer vezels aan uw dagelijkse voeding toe te voegen, dan zijn de Psyllium Husk vezels van Sat Isabgol een uitstekende manier om dat te doen. Deze vezels zorgen niet alleen voor een gebalanceerde voeding, maar ook voor een goede stoelgang en als ondersteuning bij het afvallen. Psyllium Husk is een natuurlijke plant en dit product bevat dan ook niets anders dan vezels.

De gezondheidsvoordelen van vezels

Uw lichaam heeft vezels nodig om uw andere voedsel goed te kunnen verteren. De Psyllium Husk vezels van Sat Isabgol bieden u een ideale manier om uw stoelgang te stimuleren, vooral als u via uw dagelijkse voeding niet voldoende vezels binnenkrijgt. U kunt het ook gebruiken als honger stillend middel. Misschien wilt u minder eten en wat kilo’s verliezen en dan zijn deze vezels daar een goede ondersteuning bij.

Hoe neemt u de vezels?

Het is gemakkelijk om de Psyllium Husk vezels in te nemen. U voegt dagelijks simpelweg 1 tot 2 eetlepels toe aan uw water, melk fruitsap of siroop. U strooit het ook gemakkelijk over een bakje muesli of cornflakes of kunt het aan uw yoghurt toevoegen.

Copyright © 202 Vehgro. All rights reserved.